Beverpad terug open

0

Je kan opnieuw wandelen langs de Rupelmondse Kreek. Vier maanden lang was het pad afgesloten om de oevers van de Rupelmondse Kreek een ecologische inrichting te geven. Door deze oeverwerken zijn sommige delen van het Beverpad verplaatst, andere opgehoogd en over een aantal grachtjes kwam een bruggetje.

Het Beverpad wordt het komende jaar verder uitgerust met een uitkijkheuvel en een vogelkijkwand. Langsheen de kreek bleven twee vakantiehuisjes van weleer staan. In het voorjaar 2017 krijgt het Karperhuisje, net ingericht als zomerverblijf voor vleermuizen, een uitkijkheuvel. Van daarop heb je een panoramisch overzicht over de kreek. Het Coninkshofke wordt toegankelijk en opgeknapt als schuilhut met vogelkijkwand .

Ontdek het Beverpad op eigen houtje of samen met een Barbiergids tijdens een begeleide wandeltocht. Bij nat weer voorzie je best aangepast schoeisel om te wandelen.

Elke maand organiseert de Polders van Kruibeke gratis tochten doorheen de polders. Zondag 11 juni 2017 staat het Beverpad op het programma.

Download de kaart van de Polders van Kruibeke om je wandeling uit te stippelen.

Share.

Comments are closed.