Folder eenmalige toelating

0

Wil je een activiteit organiseren in Kruibeke, Bazel en Rupelmonde? Dat is een goed idee! De drie gemeenten bieden fietsers, mountainbikers, wandelaars en ruiters vele mooie plekjes.

Opgelet! De kans is groot dat een deel van je tocht het gecontroleerd overstromingsgebied Kruibeke-Bazel-Rupelmonde doorkruist. Dit gebied is nog gedeeltelijk in aanleg en op sommige wegen geldt verboden toegang, waardoor bouwheer Waterwegen en Zeekanaal NV jouw veiligheid op de werf niet kan garanderen. Daarom zijn deze zones enkel toegankelijk met begeleiding… of met een speciale éénmalige toestemming.

Deze ‘eenmalige toelating’ vraag je aan bij Waterwegen en Zeekanaal NV. Zij helpen je graag om het best mogelijke traject door de polders voor te bereiden. Zo begeef je je op de wegen die op dat ogenblik bereikbaar en veilig zijn. Met een beetje overleg kunnen we bovendien samen vermijden dat je ongewild broedende polderbewoners of gevoelige natuurzones verstoort. Een win-win voor ons allemaal!

In deze folder vind je checklists die je helpen om je activiteit in de polder voor te bereiden. Bedankt om aan ons te denken. En veel plezier!

Share.

Comments are closed.