Maak kennis met boswachter Bram

0

Boswachter Bram Vereecken houdt voortaan een oogje in het zeil in de Polders van Kruibeke en de natuurgebieden in de Waaslandhaven.  Sinds 2017 is hij werkzaam voor het Agentschap voor Natuur en Bos in Beveren en Kruibeke.  Bram is 38 jaar ,vader van twee flinke zonen en heeft een stevige dosis kennis en ervaring  over de Waaslandse natuur.

Geboren en getogen

Boswachter Bram: “Ik ben opgegroeid in de Wase polders, dus de Schelde, de polders en de typische natuur liggen me nauw aan het hart.   In het verleden was ik vrijwilliger bij Natuurpunt, als conservator van de Grote Geule en als bestuurslid bij Natuurpunt Waasland-Noord.

Ik ben al 12 jaar erkend natuurgids en heb als vrijwilliger gegidst voor zowel Natuurpunt als het Zeeuwse Landschap, daarnaast ben ik ook 10 jaar zelfstandig natuurgids in bijberoep geweest onder de naam ‘Natuurblik’.”

Ervaring en passie

Als parkbeheerder in het Park van Beervelde en als conservator van de  Grote Geule heeft Bram reeds heel wat ervaring in natuurbeheer. Je merkt het Bram is gepassioneerd door de natuur. Een echte specialiteit heeft hij niet, het boeit hem allemaal; vogels, vlinders, planten, zoogdieren,….

 

Share.

Comments are closed.