Fusietje Omleiding naar veer van Bazel

0

In de Polders van Kruibeke wordt hard gewerkt aan een veilige en groene toekomst. Terwijl we de laatste delen van de Lange Gaanweg opnieuw aanleggen, wordt hij gereserveerd voor het werfverkeer. Daarom wordt de route naar het veer van Bazel vanaf donderdag 24 april tijdelijk omgeleid.

Om gemotoriseerd de veerpont te bereiken, rij je langs de Blauwe Gaanweg, vanaf daar volg je het bekende traject naar het Kallebeekveer. De Lange Gaanweg (behalve het deel op de nieuwe dijk langs het Fasseit) en de Kemphoekstraat zijn afgesloten voor alle verkeer. Hou je de signalisatie goed in de gaten?

Kom je met de fiets of ga je te voet, dan verandert er helemaal niets, behalve ter hoogte van de ringdijk waar je de ringdijk tijdelijk via de trappen zal moeten kruisen. Je trapt of stapt langs de gerenoveerde Verkortingsdijk en het stuk Lange Gaanweg (op de nieuwe dijk langs het Fasseit) in een wip naar het veer! Fietsers die niet via de trappen de dijk willen kruisen, kunnen ook de omleiding voor het gemotoriseerd verkeer via de Blauwe Gaanweg volgen.

Klik door naar het Fusietje over de omleiding voor een handig kaartje.

Share.

Comments are closed.