Polderscross Kruibeke op 12 en 13 oktober 2019

0

Op 12 en 13 oktober 2019 worden de Polders van Kruibeke en de historische dorpskern van Bazel opnieuw omgedoopt tot het wielerepicentrum van Vlaanderen.

Op zaterdag 12 oktober staat de top van het internationale cyclocrosstoneel opnieuw aan de start in Kruibeke. Het recept van de Polderscross blijft ongewijzigd: een cross vol schuine kanten en – bij regenval – vettige modderstroken midden in de Polders van Kruibeke en grenzend aan het prachtig kasteel Wissekerke. Sinds het BK werd ook een heuse zandstrook geïntroduceerd in het parcours. Allemaal elementen die uiteraard mee bijdragen aan het spektakel.

De Polderscross / Ethias Cross Kruibeke wordt een niet te missen afspraak. Met een mooie en gevarieerde omloop, een ongetwijfeld groot aantal toeschouwers én de strijd bij jeugd-, dames- en heren veldrijders zijn alle ingrediënten aanwezig om er een onvergetelijke dag van te maken.

Zoals steeds is er op zondag 13 oktober ook een jeugdinitiatie, inwoners- en estafettecross voor de inwoners van Kruibeke.

Voor tickets (€ 10 in VKK) en meer informatie, surf naar www.polderscross.com. Wie jonger is dan 12 jaar, kan gratis komen supporteren! Mag het wat meer zijn? Dan kan je ook als heuse VIP het spektakel meemaken. Wees erbij, want zoals wielercoryfee José De Cauwer al zei: dit maak je nergens anders mee!

 

Share.

Comments are closed.