Vierde editie Polderscross Kruibeke, 15 en 16 oktober 2016

0

Op 15 en 16 oktober worden de Polders van Kruibeke en de historische dorpskern van Bazel opnieuw omgedoopt tot het wielerepicentrum van Vlaanderen.

Dit keer vieren we de vierde editie van de Polderscross, en dat met een plaats op de internationale kalender van de UCI! Aan de start mag je alvast Wout Van Aert en Mathieu van der Poel verwachten.

Zaterdag mogen de nieuwelingen, junioren, vrouwen en bekende cyclocrossliefhebbers zich aan een poging op winst wagen. Om 15 uur is het aan de professionals om alles uit de kast te halen. Vorig jaar mocht Wout Van Aert alweer de overwinning op zijn naam schrijven. Scoort hij een drie op drie?

Zondag kunnen de jeugd en lokale crossers de benen losrijden. We sluiten het weekend vol festiviteiten af met een estafettecross.

Voor tickets (€ 10 in VKK) en meer informatie, surf naar www.polderscross.com. Wie jonger is dan 12 jaar, kan gratis komen supporteren! Mag het wat meer zijn? Dan kan je ook als heuse VIP het spektakel meemaken. Wees erbij, want zoals wielercoryfee José De Cauwer al zei: dit maak je nergens anders mee!

Share.

Comments are closed.