Zon 06/05 Bazelse bossen

0

Mei, het is misschien wel de mooiste maand van het jaar. Onder de lentezon kleurt de omgeving vijftig tinten groen en ontplooit de natuur zich tot zijn hoogtepunt. De bloeiende meidoorn, sleedoorn en fluitenkruid bedekken het bos met een wit bloementapijt. Hoog tijd dus om je wandelschoenen aan te trekken en te genieten van een deugddoende wandeltocht!

Volg de enthousiaste lokroep van de teruggekeerde trekvogels en laat je leiden langs een weidse Barbierbeek en dichte bossen. Verdwaal samen met Barbiergidsen Peter en Antoine in de wilde schoonheid van Bazel, terwijl zij bazelen over bossen tot je door de bomen het bos niet meer ziet. Tegelijk viert deze wandeling de Natura 2000 Day van de Europese Unie. Als je gaat, gebruik #Natura2000Day!

Deelnemen is volledig gratis. Schrijf je in via info@barbiergidsen.be of 0473 72 66 15. Zo kunnen we je verwittigen als er iets verandert aan het programma. Vergeet je stapschoenen en aangepaste kledij niet. Deze wandeling is geschikt voor rolstoelgebruikers en kinderwagens. Honden zijn toegelaten aan de leiband.

Praktisch

  • Voor jong en oud
  • Zondag 6 mei –  Start om 14 u
  • Vertrek: Parking begraafplaats – Kemphoekstraat, 9150 Bazel
Share.

Comments are closed.