Woe 13/04 – Buitenspeeldag 2016

0

Op woensdag 13 april 2016 organiseerde de gemeentelijke jeugddienst, i.s.m. de sportdienst en de buitenschoolse kinderopvang, de buitenspeeldag in Kruibeke voor alle kinderen en jongeren uit Groot-Kruibeke. Meer dan 600 buitenspelertjes maakten de terreinen van sporthal De Dulpop op een speelse manier onveilig! Gekke attracties, springkastelen, volksspelen, … plezier overal! De Natuurouders waren ook van de partij: ze namen een groepje jonge avonturiers mee naar het speelbos in Bazel (langs Dweerse Gaanweg) voor allerlei natuurspelletjes met Xavier de Ree!

Nog nooit gehoord van de Buitenspeeldag? Het is dé dag waarop we de straten en pleinen in de buurt opnieuw inpalmen voor een volle dosis sport & spel!

Overal in Vlaanderen worden te gekke activiteiten georganiseerd waarin je al je energie kwijt kan. En wat nog cooler is, je kan ook je eigen ideeën uitwerken om er een onvergetelijke en vooral actieve dag van te maken. Lees er alles over op deze site (www.buitenspeeldag.be ) en hou Nickelodeon de dagen ervoor goed in de gaten. Want, het klinkt misschien een beetje vreemd, maar voor deze ene keer valt daar de namiddag van 13 april helemaal niets te beleven. Tijdens de Buitenspeeldag zetten Nickelodeon, Ketnet, VTMKZOOM en Studio 100  de televisie en de website volledig op zwart. Niet leuk? Je zal je vast niet vervelen, want buiten is er ontzettend veel te doen.

Share.

Comments are closed.