Zo 05/03 – Voorjaarsbloeiers

0

Start om 14u00. Vertrek sporthal De Dulpop, Beekdam 1, Bazel.

Voel je het in de lucht? De winter maakt voorzichtig plaats voor een nieuwe lente. Enkele dappere bloempjes durven hun kopje al te laten zien. Speenkruid, klein hoefblad en hondsdraf verven de natuur geel en paars. Binnenkort vliegen heel wat solitaire bijen verlekkerd op dat frisse kleurenpallet af. Je ziet het niet meteen, maar ook de els en hazelaars staan in bloei. De Barbiergidsen vertellen je waarom ze dat bijna in het geniep doen.

Ontdek samen met Freddy en Antoine het ontwaken van de nieuwe lente. Inschrijven kan gratis via info@barbiergidsen.be. Zo kunnen we je verwittigen als er iets verandert aan het programma. Doe bij regenweer zeker je laarzen aan. Honden zijn toegelaten aan de leiband.

Deze wandeling is niet geschikt voor kinderwagen of rolstoelgebruikers.

P.S. Op deze voorjaarsbloeierswandeling proef je van twee wandelingen uit de nieuwe wandelgids ‘Oeverlopen’ van Toerisme Oost-Vlaanderen en Toerisme Waasland. Wie het bevalt of eens alleen op stap wil, kan de gids vanaf 6 maart voor zes euro aanschaffen bij FNAC, Standaard Boekhandel en de diensten toerisme van Temse en Kruibeke. Meer informatie vind je op www.oeverlopen.be.

Share.

Comments are closed.